Тя е настина много талантлива певица и актриса и също така е много сладка,но мисля 0че нейното име няма да бъде запомнено с нищо друго освен с скандалите с които непрекъснато се забърква. Накрая ще свърши като Линдзи или Бритни в някоя клиника за лечение от някаква клиника око продължава в същия дух.Не ми харесва нейното поведение. Видя се колко е злобна и не понася конкуренцията.Става въпрос дето така заобиди всички фенове на Здрач в това число и мен. разбира се тя донякъде е права но това важи и за нея.Тя е прекалено недорасла и амбициозна което някой ден ще и изиграй лоша шега. Много грубо постъпи като си изля целията си злоба върху феновете на здрач.Като не харесва филма трябваше да постъпи като Селена а не така грозно,но самият и баща и беше казал в интервю че тя е харесала тази поредица,но сега не тъй като и е конкуренция. Въпреки това Майли ми е любимка но съм леко разочорована от нея в някой ситуации.Накрая само ще кажа че всичкото това внимание върху нея славата и попюлярноста въобще не и се отразява никак добре. Все пак тя е малко момице и целия този шум върху нея все я влияе по някак начин поради причината че нейната психика не се е развъла още. Много тийн звезди са пропаднали от всичкото това внимание като например Линдзи,близначките Оузън и Бритни. Да се надяваме че Майли няма да ги проследва.